cybersecurity
Nieuws

Verhoog de weerbaarheid van je instelling tijdens de cybersecuritymaand

De maand oktober staat wereldwijd in het teken van cybersecurity-awareness. Sluit aan bij gratis webinars over cybersecurity en ontdek ons overzicht met relevante artikelen, blogs en podcasts die je helpen om je onderwijsinstelling beter te beschermen tegen cybercrime.

De activiteiten rondom de cybersecuritymaand zijn onderdeel van de SURF-dienst Cybersave Yourself (CSY). Op de website van CSY vind je onder andere een online toolkit met kant-en-klaar materiaal om de veiligheid binnen je instelling te vergroten.

Livestream 1 oktober: Grip op awareness en training

We starten op 1 oktober met een LinkedIn Live van 11.30 tot 12.00 uur. Houd jij je je bezig met security- en/of privacy-awareness en wil je weten hoe we dit binnen onderwijs en onderzoek organiseren? In dit webinar hoor je er meer over.

Daarnaast laat Rosanne Pauw, productmanager Awareness en Training bij SURF, je de opzet en resultaten van de security- en privacy-awarenessmeting 2024 zien. Hiermee kun je je eigen awareness-programma nog effectiever maken, of je nu binnen of buiten onderwijs en onderzoek werkt. Meld je direct aan via de LinkedIn Live-pagina.

Alle activiteiten op een rij

Op de website van ons Security Expertise Centrum vind je een overzicht van alle activiteiten speciaal gericht op security- en privacyspecialisten binnen onderwijs- en onderzoeksinstellingen. We vullen het overzicht gedurende de maand aan.

Dit artikel is relevant tot